vineri, 25 februarie 2011

CLOACA MAFIOTA A LUI ANGHEL IESE LA VORBITOR...

Unul câte unul, cu mic cu mare, micii hoţomani ai tovarăşului primar Gh. Anghel ies să vorbească şi să se maimuţărească pe la diferite ziare si televiziuni. 
Azi, citind presa am dat de şmecheraş de Caracal pe care l-am cam sărit în ultimul timp, bineînţeles fiind unul care face parte din aceeaşi cloaca care il slugăreşte de ani de zile pe faraonul Gh. Anghel.


GÂLEA IONUŢ este numele lui şi este secretarul Primăriei Municipiului Caracal, un adevărat funcţionar eminent, şcolit la cea mai tare universitate din ţară "Nicoae Titulescu" cu un master făcut în băşcălie (totul pe blat), cu un salariu de 49 milioane(fără şpagă) lunar, bineînţeles pe măsura studiilor, un apartament ANL în centrul Caracalului dat pe ochi frumoşi de tovarăşul Anghel şi este unul dintre cei care îi au aproape la locul de muncă atât pe mama cât şi pe tatăl său, ambii funcţionari publici.
În interviul pe care îl dă ziarului Oltului acesta spune că: „Situaţia de la CL Caracal ne epuizeazã psihic şi fizic pe toţi”... serios? de ce domnule secrtear?


Regulamentul de funcţionare si organizare al Consiliului Local Caracal spune clar:


"Consiliul Local al Municipiului Caracal se întruneşte în şedinţe ordinare lunar, la convocarea primarului; consiliul local se poate întruni şi în şedinţe extraordinare la cererea primarului sau a cel puţin o treime din numărul membrilor consiliului;"
Tovarăşul primar Gh. Anghel nu a mai întrunit o şedinţă ordinară din luna octombrie 2010, iar şedinţele extraordinare convocate de "majestatea" sa au ca scop întârzierea schimbării celor 5 consilieri PSD. 
Oare de ce? Nu cumva cloaca condusă de faraonul Gh. Anghel reprezintă un grup de interese mafiote bine organizate?
Schimbarea celor 5 consilieri PSD ar pune punct mafiei care există atât în primărie, piata Caracal cât şi în spitalul municipal.









sâmbătă, 19 februarie 2011

UITE CINE VORBEŞTE....


Cine este Eugenia Oprea?

Doamna Eugenia Oprea sau Jeni cum îi spun apropiaţii săi este unul din consilieri PSD excluşi în cadrul Consiliului Local Caracal şi în acelaşi timp asistent medical, şef de secţie şi lider de sindicat la Spitalul municipal din Caracal (3 in 1).

De ce maimuţica Jeni pe www.smecheridecaracal.blogspot.com?

Cum de obicei citesc presa online, am citit un articol pe site-ul unui ziar judeţean insignifiant, iar pe prima pagină observ pe nimeni alta decât maimuţica nezgândărită ,"intelectuală", doctoră docentă cu studiile făcute la Oxford, Jeni Oprea, care a început  să-şi facă de cap prin presă (binenţeles la comandă), dând cu noroi în unul şi altul uitând că face parte din marea cloacă mafiotă cu buletine fără valabilitate, condusă de FARAONUL nemuritor şi intangibil Gheorghe Anghel.
Declaraţia lu' tanti Jeni din ziar m-a lăsat cu gura căscată, ea precizând ca Spitalul Caracal a devenit obiect de interes pentru unele grupuri mafiote care ar vrea să pună mâna pe conducere. 
Acum aş vrea eu să o întreb pe maimuţica "intelectuală" Jeni.....
Care conducere? există vreun manageriat la spitalul Caracal? că "ori de conduce Octavian Popescu ori de conduce ăla din poarta spitalului care păzeşte (a lui Rico), este acelaşi lucru".Spitalul este aproape în faliment şi unul dintre vinovaţii acestei situaţii este chiar tanti Jeni Oprea "intelectuala". (Păi cine stă toată ziua în biroul lui Popescu la cafele? Răsp: "Jeni cu doctorul Ghiţă!" - conducerea) 
Şpaga din spital, mizeria, aparatura proastă, asistentele incapabile, oamenii care mor pe holurile spitalului vă intereseză?; Eu cred că nu. Singurul scop al vostru este ŞPAGA substanţială.
Ca şi în primăria Caracal, angajările din spitalul Caracal se fac după acelaşi criteriu şi anume GRADUL DE RUDENIE. De când a fost numită lider de sindicat al spitalului Caracal, (pe "măciuca deputatului Iordache) tanti Jeni "intelectuala", a făcut nu mai puţin de 20 de angajări printre care se numără cumnata şi fratele ei.

De şase luni această cloacă din spitalul Caracal papă bugetul încet, încet, fără a se mai gândi la sănătatea caracalenilor care sunt trimişi şi internaţi prin spitalele din ţară sau străinătate pentru că aici nu putem face nimic pentru ei decât, să le luam ŞPAGA.
 

UITE CINE VORBEŞTE

 





 



joi, 17 februarie 2011

INSTITUŢIILE DIN CARACAL ALE STATULUI NU ÎŞI MAI ÎNDEPLINESC ROLUL SOCIAL


Instituţiile din municipiul nostru nu-şi mai exercită funcţiile în folosul Caracalenilor, iar acestea sunt obligaţiile pe care statul le are faţă de cei care îl susţim prin taxe şi impozite: servicii de sănătate, de educaţie, de protecţie socială, de asigurare a ordinii publice, de investiţii în infrastructură etc.
La nivelul municipiului nostru, decăderea acestor servicii este cauzată de deinteresul faţă de performanţă, şi de acceptarea regulior unor administratori ineficienţi şi corupţi, cum este cazul spitalului Caracal, pieții, și mai ales al Primăriei municipului.
ȘPAGĂ, ȘPAGĂ, ȘPAGĂ, ăsta e cuvântul care îi reprezintă pe cei care ne reprezintă. 
Nu dai șpagă nu esti băgat în seamă.
Trăim într-un oraş de la care cetăţenii au mereu multe aşteptării de la cei care conduc și ne reprezintă. Aici se găsesc nu doar efectele comunismului ci şi ale postcomunismului, care defapt este acelaşi lucru.

CARACALUL POSTCOMUNIST. 

VĂ PLACE?
MIE NU.

miercuri, 2 februarie 2011

"FARAONUL" PLEACĂ DIN PSD....

"HOŢUL STRIGĂ "HOŢII"", cam aşa sună ultimul interviu pe care l-a dat primarul nostru drag într-un ziar judeţean, apropiat domniei sale, nemaiavând pe unde să-şi mai arunce banii, edilul nostru se ţine de "giumbuslucuri" acuzându-şi preşedintele de partid că instaurează dictatura la PSD Olt...OARE aşa să fie?!?
Schimbarea celor cinci consilieri PSD nu prea i-a căzut bine (oricum erau decât cu prezenţa în Consiliul Local), singura soluţie rămând să-şi ia "cloaca" şi s-o mute ori la PNL ori la UNPR, acolo unde sunt aşa zişi colaboratori ai domniei sale.


Şi dacă tot a venit vorba de dictatură, l-aş întreba pe Tovarăşul prim Gh. Anghel, cam câte bâte a făcut domnia sa, pentru securişti care urmau să rupă cu bătaia oamenii care strigau "Jos Ceauşescu!" în decembrie 1989 la Timişoara... 





 

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină