duminică, 27 martie 2011

SITE-UL ŞMECHERI DE CARACAL A ÎNCEPUT SĂ DERANJEZE ...

Ameniţări, jigniri şi înjurături au început să ajungă pe mail-ul site-ului www.smecheridecaracal.blogspot.com din partea unor oameni lipsiţi de onoare şi caracater care fac tot posibilul să mascheze clanulurile mafiote care au pus stăpânire pe acest municipiu pe care-l fură ca-n codru de ani buni fără ca nimeni să ia vreo măsură. De ceva timp, site-ul a început să deranjeze cloaca liniştită a faraonului Anghel şi pe unii ziarişti de mâna a patra, pupincurişti ai acestuia care au devenit dintr-o dată irascibili şi bădărani. Nu am crezut că în câteva luni acest blogg va fi pe placul locuitorilor caracaleni şi mai ales să facă atâtea valuri în rândul administraţiei locale şi nu numai. 
Aş dori pe această cale să le transmit ziariştilor curioşi care ţin neapărat să afle identitatea omului care stă în spatele acestui blog că o vor avea în cel mai scurt timp, publicată chiar de mânuţele mele fără ca ei să mai ceară ajutorul specialistului IT plătit din bani murdari pentru a-mi afla identitatea (n.r Realitatea Oltului). Dacă tot vor să cheltuie aiurea aceşti bani furaţi din Administraţia locală Caracal, mai bine ar mai planta câţiva pomi prin cartierele din oraşul nostru. 


Aşa că, Mihaelo aştept cu drag ziua când imi voi face simţită prezenţa în sala de tribunal, iar tu să mă acuzi că te-am calomniat pe tine şi pe mafioţii care îi pupi în fund pentru nişte bani murdari, furaţi din buzunarele caracalenilor pentru a le face reclamă în ziarul tău, manipulând şi prostind în masă câteva zeci de mii de oameni. Dar Mihaelo îţi mai zic ceva, aştept şi cu mai mult drag ziua când pe tărâmul caracalenilor va poposi şi DNA-ul pentru a mai curăţa din oamenii ăştia păcătoşi care s-au mai inmulţit de ceva timp.

vineri, 18 martie 2011

CARACALENII NU-L MAI VOR PE GH. ANGHEL !



Într-un sondaj de opinie realizat în perioada 1 - 15 martie de site-ul www.smecheridecaracal.blogspot.com, la întrebarea "Va mai fi reales Gh. Anghel primar al municipiului Caracal la alegerile din 2012 ?",  66 % din vizitatorii blogului au raspuns cu un "NU" hotărât la acest sondaj, adevăraţi caracaleni care îşi doresc din tot sufletul o schimbare în bine, iar 33 % dintre ei au hotărât ca tov. Gh. Anghel să rămână în continuare în fruntea acestui municipiu îmbătrânit şi lipsit de orice speranţă,  probabil sunt acei oameni nepăsători care văd în acest edil  un adevarat "faraon nemuritor şi intangibil".

sâmbătă, 12 martie 2011

TOVARĂŞUL PRIM GH. ANGHEL MANIPULEAZĂ ÎN MASĂ LOCUITORII CARACALENII...

Tov. Gh. Anghel şi săgeata lui: Şerban Cernat

Absolvent  al Şcolii "Ştefan Gheorghiu" cu 10 pe linie, tovarăşul prim Gh. Anghel dă dovadă că i-au mai rămas câteva noţiuni în minte dupa terminarea acestor studii iar o noţiune de bază este aceea de a cunoaşte foarte bine tactica manipulării în masă iar drept dovadă ieri a scos pe platoul din faţa primăriei cateva zeci de persoane care lucrează în învăţământ şi nu numai, venite să protesteze pentru nemulţumirile care le au faţă de Consiliul Local cu privire la alocarea bugetului primăriei. Principalul protagonist care a stat în spatele acestei manipulări mincinoase a fost nimeni altul decât Preşedintele Organizaţiei PNL Caracal, Şerban Cernat, săgeata de bază a primarului Anghel, care a adus cu el câţiva agitatori pensionari, membrii PNL Caracal pentru a le face puţin curaj profesorilor chemaţi cu forţa şi obligaţi să tremure de frig pentru ai face mofturile şi ambiţiile edilului caracalean.
Printre agitatorii PNL-şti au mai luat parte şi unii angajaţi ai primăriei (de la piaţă), spitalului municipal și câțiva de la S.C. IGO. S.A.  
 Ce nu ştiu caracalenii manipulaţi de tov. Gh. Anghel?   
Chiar dacă bugetul pentru anul 2011 nu era votat de către consilierii locali caracaleni, dascălii îşi luau sigur şi în continuare salariile fără a interveni vreo problemă. Şmecheria făcută de Anghel a fost simplă. A scos oamenii în stradă pe care îi prosteşte cum vrea el, pentru a acoperi proiectele dubioase (ptr. care a luat şpagă) şi forţează consilierii locali pentru a le vota, dar asta numai în şedinţe extraordinare.
De ce tov. Gh. Anghel întruneşte Consiliul Local de şase luni numai în şedinţe extraordinare?
 În mod normal Consiliul Local se întruneşte  în şedinţe ORDINARE lunar, la convocarea primarului. Consiliul local se poate întruni şi în şedinţe extraordinare la cererea primarului sau a cel puţin o treime din numărul membrilor consiliului, doar în situaţii de urgenţă.
Şedinţele extraordinare pe care le convoacă tov. Gh. Anghel au un singur scop: protejează un grup de interese.
El nu vrea sub nici-o formă schimbarea celor cinci consilieri PSD excluşi. 
De ce nu vrea să-i schimbe pe cei cinci consilieri excluşi? 
Pentru că fără ei nu mai poate trece nici un proiect şi nu mai poate lua ŞPAGA substanţială, iar aceşti consilieri se pot schimba doar într-o şedinţă ORDINARĂ.
Când va face tov. Gh. Anghel şedinţă ordinară? 
Tovarăşul Gh. Anghel va face o şedinţă ordinară atunci când va termina de negociat funcţiile pe care doreşte să le aibă la noua formaţiune pentru care a optat :UNPR. Pentru el nu a existat vreodată un partid la care să meargă cu sufletul, pentru el paridul înseamnă AFACERE. Unde nu există afacere, nu are ce căuta.
Îl iubeşte tov. Gh Anghel pe Şerban Cernat? 
Normal că se iubesc dacă este vorba de bani. Peste jumătate din contractele pe care le are primăria cu diferiţi colaboratori sunt făcute prin intermediul lui Şerban Cernat care este notar public. Diferenţa dintre cei doi este că Anghel vrea putere iar Şerban Cernat vrea notorietate ceea ce nu poţi avea făra bani şi dacă nu pupi în fund. Drept dovadă a iubirii dintre cei doi am ataşat mai jos adeziunea tov. Gh. Anghel la PNL Caracal.
Manipularea în masă a caracalenilor pe care o face tov. Gh. Anghel începe cu intoxicarea presei pe care o plăteşte cu sutele de milioane din banii publici furaţi, adică cu banii noştrii.
Cum?
Foarte simplu. Luăm exemplu cotidianul judeţean Realitatea Oltului unde directorul acestui ziar este nimeni alta decât Mihaela Bobaru "cea mai mare ziaristă", pupincurista politicienilor din Olt, foarte apropiată de deputatul Florin Iordache.
Articolele pe care le dau tov. Gh. Anghel şi Florin Iordache pentru a fi publicate de Mihaela Bobaru sunt scrise de finul acesteia, un ziarist moldovean rătacit prin Oltenia, Ciprian Traian Sturzu, membru PNL Caracal şi un foarte bun prieten al lui Şerban Cernat.
 Este normal ca în sodajele opinie făcute acum o lună de Realitatea Oltului cu membrii PNL Caracal ca viitor primar al Mun. Caracal să fie Şerban Cernat iar la o diferenţă foarte mică era urmat de nimeni altul decât FARAONUL Gh. Anghel.
Ani întrgi, "Şmecherul de Caracal" Gh. Anghel împreună cu săgeţile lui ne-au intoxicat cum a vrut el.

CARACALENI SĂ NU UITAŢI NICIODATĂ CÂT RAU NE-AU FĂCUT ACEŞTI MAFIOŢI, PENTRU EI NOI NU CONTĂM !!!...



   

joi, 10 martie 2011

SENATORUL MINCINOS ION TOMA A DEMISIONAT DIN PSD ...


Senatorul Ion Toma a demisionat din PSD datorită nemulţumirilor sale cu privire la suspendarea pe care Biroul Permanent Naţional a luat-o în ultima şedinţă întrunită ieri 09.03.2011. Senatorul Ion Toma a declarat, la rândul lui, că nu acceptă ideea suspendării sale din partid şi nu acceptă să i se "bage pumnul în gură", refuzând să clarifice dacă îşi menţine decizia anunţată în şedinţa PSD de a-şi da demisia din cadrul formaţiunii, şi aşa şi a făcut.  
"Bine faci, bine găseşti", Senatorulului Ion Toma de când a pierdut alegerile judeţene nu a făcut altceva decât să instige unii primari din judeţul Olt la un complot împotriva noii conduceri ajungând până la ameninţări şi trecând peste orice-i stă în cale pentru destabiliza întraga organizaţie judeţeană.

"Nu este o mare pierdere !" - spun primarii psd-işti din Olt, "Oricum ne-a uitat de mult şi nici măcăr nu ne mai răspundea la telefon, merită să-şi ducă crucea singur, să facă echipă cu cine vrea dumnealui acum, cu noi nu mai are nici-o şansă"


miercuri, 9 martie 2011

UN TÂNĂR CARACALEAN PRIMAR LA CRAIOVA....


Dincă Marinică este numele primarului interimar al Craiovei, get-beget caracalean, are 34 de ani şi este de profesie jurist. Chiar fără o vastă experienţă politică în spate tânărul caracalean a făcut un salt extraordinar peste politica din Caracal iar în 2008 obţine mandatul de consilier local al municipiului Craiova acolo unde este propus şi pentru funcţia de viceprimar. În anul 2010 primarul Craiovei Antonie Solomon este suspendat din funţie iar locul de primar al capitalei Olteniei îi revine caracaleanului Dincă Marinică. În decursul unui an acest tinerel a mulţumit 300.000 de locuitori, fiind un bun manager, dând dovadă de foarte mult curaj şi bineînţeles profesionalism, iar primăria a devenit parcă o fabrică a proiectelor europene. 

Oare noi caracalenii cu ce i-am greşit lui Dumezeu de ne merităm soarta asta? ... sau poate asta merităm, un bătân senil cu buletin fără valabilitate originar din Costeşti - Vâlcea primar la Caracal.
Iar de tineri nu avem nevoie pentru că nu sunt cunoscuţi pe plan politic. Atunci să-i ia alţii !!!

marți, 8 martie 2011

PRIMARUL GH. ANGHEL ŞI DEPUTATUL FLORIN IORDACHE INTOXICĂ CARACALENII CU ZIARIŞTI CUMPĂRAŢI...


Peste 100 de milioane de lei vechi se scurg lunar din buzunarele celor doi oameni politici pentru a intoxica caracalenii cu minciunile şi atacurile lor asupra altor persoane pe care ei nu le agrează. Aceşti paraziţi ai comunităţii noastre nu fac altceva decât să cheltuie banul public (furat binenţeles) pe ifosele lor cumpărând ziarişti de mâna a patra pentru a le publica minciunile şi atacurile lor la persoane care nu au nicio legătura cu municipiul Caracal. Două dintre ziarele manipulate de ei sunt Realitatea Oltului şi Ancheta de Olt, bineînţeles ziare care trăiesc şi rezistă pe piaţă datorită acestor oameni care cotizează din plin pentru a le fi publicate minciunile "gogonate" şi în acelşi timp ducând în eroare poplulaţia caracaleană. Filiera este simplă jupânii dau banul şi apoi comandă câteva mii de exemplare care sunt împărţite caracalenilor gratis (moca). 

Imi pare nespus de rău că presa a ajuns să scrie la adresa unor oameni nevinovaţi la comanda unor politicieni incapabili şi leneşi.

Le doresc tuturor femeilor LA MULTI ANI ... iar această zi să fie un prilej de bucurie pentru toate mamele, să simţiţi mai puţin apăsarea grijilor şi să vă umpleţi gândurile şi sufletul cu căldura primăverii.


luni, 7 martie 2011

SUSPENDAREA LUI TOMA ŞI PLECAREA LUI ANGHEL ŞI IORDACHE DIN PSD AU UN IMPACT POZITIV ASUPRA ELECTORATULUI SOCIAL DEMOCRAT...


Peste 70 % din cetăţenii municipiului Caracal sunt foarte nemulţumiţi de Primarul Gh. Anghel în ceea ce priveşte activitatea sa în ultimul mandat pe care l-a obţinut în anul 2008. Cetaţenii "şoşotesc" între ei de trecerea acestuia în barca UNPR-iştilor pentru un nou mandat la primăria Caracal susţinând ca edilul caracalean este "bolnav de putere" şi atât.. "A promis mult şi a făcut nimic, e bătrân nu mai poate, a avut destul timp să facă ceva pentru noi" acestea sunt cuvintele cu care îl caracaterizeză locuitorii municipiului nostru pe tov. Gh. Anghel primar din anul 1984. 

 
Opinia locuitorilor despre deputatul Florin Iordache este la fel de negativă. "Noi l-am trimis deputat să ne apere interesele noastre de cetăţeni, să aducă bani la localitatea asta, să ne reprezinte cu stimă şi respect nu să-şi reprezinte afacerile lui. În parlament vorbeşte mult şi face nimic."


Despre senatorul Ion Toma oamenii au o părere şi mai nasoală. "Este un mincinos, a minţit un oraş întreg defapt un judeţ întreg, cine să-l mai creadă pe Ion Toma, este mincinosul mincinoşilor, nici nu vreau să aud de el." 
E foarte bine că PSD-ul a început curaţenia de primăvară!

Acestea sunt părerile caracalenilor plictisiţi de aceşti oameni...

sâmbătă, 5 martie 2011

BĂTRÂNELUL ION TOMA "OUT" DIN PSD...



Motivul suspendării lui Ion Toma din PSD de către Comitetul Executiv al PSD Olt a fost unul clar: încălcarea repetată a Statutului PSD, iar pe lângă acest motiv ar mai fi existat încă unul cum că senatorul ar lucra cu alţi tovarăşi frustraţi de la centru la o altă construcţie politică.

"Orice naş îşi are naşul !" sau "Tot răul făcut se întoarce înapoi"

Să nu uităm că pe timpul când Ion Toma era preşedintele PSD Olt, acesta a fragmentat toate organizaţiile municipale în două tabere dând naştere la diferite conflicte între membrii PSD.

miercuri, 2 martie 2011

"FARAONUL ŞI FLUTURAŞUL" AU HOTĂRÂT ... UNPR

Gh. Anghel  Astăzi tovarăşul primar Gh. Anghel a declarat în ziarul judeţean Realitatea Oltului că părăseşte formaţiunea PSD atât el cât şi deputatul Florin Iordache  pentru a trece în barca micilor trădători ai lui Gabriel Oprea (UNPR)
Trecerea acestora a fost foarte bine negociată cu vicepreşedintele partidului Valeriu Steriu acesta promiţându-le celor doi şmecheri de Caracal conducerea unor deconcentrate şi câteva miliarde de lei pentru campania din 2012, unde tovarăşul Gh. Anghel şi-a exprimat dorinţa de a mai candida pentru încă un mandat pentru primăria municipiului Caracal iar Florin Iordache pentru un nou mandat de deputat în colegiul nr. 5.

marți, 1 martie 2011

FRATELE PREŞEDINTELUI PNL CARACAL SE ÎNSOARĂ LA KANAL D....

Bogdan Cernat
sărutul pasional



Fratele preşedintelui PNL Caracal îşi caută jumătatea în această seară la ora 20:30 pe postul de televiziune Kanal D la emisiunea "Dragoste.ro". 
O să urmărim cu sufletul la gură această poveste de dragoste cu gândul că se va naşte o adevărată iubire ca'n basme sperând să nu fie un eşec aşa cum a fost şi este  "iubirea interzisă" dintre Şeban Cernat şi Tovarăşul-Prim Gh. Anghel  


Cernat Şerban

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină