marți, 28 iunie 2011

ŞEFUL DE LA PIEŢE, TÂRGURI ŞI OBOARE CARACAL FURA CA-N CODRU ...



SEFUL DE LA PIEŢE, TÂRGURI ŞI OBOARE CARACAL, DUMITRU DRĂGAN FURA CA-N CODRU banii publici proveniţi din încasarea zilnică a taxei pe care primăria o impune comercianţilor care îşi desfăşoară activitatea pe strada Mieilor şi Târgul săptămânal Caracal.
De apropape zece ani de când a fost pus şef serviciu la Pieţe, Târguri şi oboare de către tov. prim Gh.Anghel, "spartanul" a strâns o avere frumuşică din salariul său de bugetar, avere care se ridică la cateva miliarde plus o vilă în centrul oraşului Caracal care a fost achiziţionată în condiţii dubioase de licitare la o sumă insignifiantă de doar 200,000 RON având în vedere că valoarea sa depaşeşte 500,000 RON.


COMERCIANŢII DIN PIAŢĂ NEMULŢUMIŢI DE CUM ESTE PERCEPUTĂ TAXA ZILNICĂ.
Nemulţumirea comercianţilor pleacă de la subalternii lui Drăgan care ridică taxa zilnică, ei avâd diferite moduri de taxare în funcţie de preferinţele lor şi gradul de "prietenie", favorizându-i doar pe unii dintre ei.

CUM SE FURĂ BANUL PUBLIC
Simplu ca "bună ziua", fiecărui comerciant îi este calculată taxa pe loc în funcţie de cum este vremea afară sau după buna dispoziţie a taxatorului. Spre exemplu: pentru o cuşetă simplă + 2 - 3 mp care este spaţiul unde îsi desfăşoara activitatea fiecare comerciant, taxa zilnică ar trebui să fie undeva la 15 RON dar şmecheria se face în felul următor:
decât să plăteşti 15 RON mai bine îi dai taxatorului 10 RON pentru care îţi elibereaza chitanţa şi bonuri de 5 RON iar 5 RON merg în buzunarul smecherilor de Caracal împărţindu-i între ei frăţeşte.

CEI CARE FAC LEGEA ÎN PIAŢA AGROALIMENTARĂ SUNT ŢIGANII
Dureros este faptul că ţăranii şi agricultorii sunt alungaţi din piaţa agroalimentară de către ţiganii comercianţi sub pretextul că îşi vând marfa sub preţul pieţii astfel ei ajungând să fie înjuraţi ba chiar bătuţi de aceştia fără ca nimeni să ia vreo măsură împotriva lor. Pentru că nu vor să mai aibă de-a face cu clanurile de ţigani, ţăranii şi agricultorii preferă să îşi vândă marfa pe la colţurile străzilor aşezată pe nailone, ori sunt obligaţi să le vândă mahărilor din piaţă toată producţia lor la un preţ de nimic.
Să nu uităm că peste 80 % din ţiganii comercianţi care activează în piaţa agroalimentară nu au nici un fel de act care să ateste provenienţa fructelor şi legumelor pe care le vând locuitorilor caracaleni care pot fi predispuşi să se îmbolnăvească din cauza lor.

ÎN PIAŢA CARACAL S-AU INVESTIT ZERO LEI ÎN ULTIMII 15 ANI 
Singura investiţie pe care a făcut-o "spartanul" Drăgan în ultimii 15 ani la locul unde este şef a fost aceea de a trasa o linie alba care înconjoară piaţa, delimitând astfel sufrafaţa care nu trebuie depaşită de catre comercianţi pentru că pot fi amendaţi.

PIAŢA A DEVENIT UN IARMAROC AL ANILOR 1600
După terminarea programului comercianţii lasă o mizerie de nedescris asemnea târgurilor din evul mediu mai ales atunci când mirosul gunoiului aruncat printre tarabe se amestecă cu mirosul wc-ului public nespălat şi nedezinfectat devenind astfel un adevărat focar de infecţie care ne bântuie narile asemenea spitalului Mun. Caracal.

"DUPĂ MINE POTOPUL"
"SPAGA SĂ IASĂ" - zise Drăgan spartan şef la piaţă




joi, 23 iunie 2011

TOV. GH. ANGHEL A RUPT PRIETENIA CU TOV. FLORIN IORDACHE ...


               Cu câteva zile în urmă Tovarăşul prim Gh. Anghel a pus punct strânsei prietenii pe care o avea cu deputatul Florin Iordache datorită neînţelegerilor pe plan politic, care în ultimul timp începuseră să se accentueze şi mai mult, conform spuselor unor prieteni apropiaţii ai tovarăşilor.
Răcirea relaţiei dintre cei doi a plecat de la opţiunea tovarăşului Gh. Anghel de a-l susţine la alegerile locale pentru primărie din 2012, pe  notarul public sau coruptul Şerban Cernat unde şi-a exprimat dorinţa de a fi lângă el trup şi suflet pentru a-i lăsa moştenira sa, "conacul" şi pe cei 300 de spartani care îl slujesc şi muncesc pe rupte.O altă problemă care a atins punctul culminant al ruperii relaţiei dintre cei doi fost aceea ca tov. Florin Iordache nu a acceptat să i se "bage pumnul în gură" de către tov. prim Gh Anghel, obligându-l pe depuatat să treacă odată cu el în barca traseiştilor politici de la UNPR, ba mai mult ajugând la şantaj politic şi ameninţări cu privire la deconspirarea afacerilor ilegale pe care le desfăşoară împreună de ani buni fără ca nimeni să nu ia nici o măsură.
Paranoia şi atitudinea de om nebun de care a început să fie cuprins tov. prim Gh. Anghel i-a şocat pe toţi apropiaţii lui (pupincuriştii), lăsându-l aproape singur pe "marginea prăpastiei", să-şi facă legea singur iar acolo unde constată că ar avea ceva nelămuriri să apeleze cu încredere la sfaturile de bună credinţă ale micului tovarăş Şerban Cernat care i-a cam rămas singurul "prieten" de nădejde în aceste momente grele şi insuportabile.

Aşa că fraţi caracaleni staţi fără griji în privinţa viitorului primar al nostru pentru ca faraonul Gh. Anghel nu va mai candida să ne fure voturile, el mergând cu încredere pe mâna coruptului şi incapabilului notar public tov. Şerban Cernat.

marți, 21 iunie 2011

FONDURILE EUROPENE SF-URI PENTRU TOV. GH. ANGHEL


Pare absurd dar este adevarat, Fondurile Europene au devenit adevărate filme SF. pentru tov. Gh. Anghel. Plătiti cu salarii de zeci de milioane de lei pentru a crea şi atrage fonduri de la U.E., salariatii biroului de Accesări Fonduri Europene sunt mai mult preocupaţi de "drogul" Facebook decât să-şi pună mintea la contribuţie pentru elaborarea proiectelor de care municipiul nostru are mare nevoie, el rămânâd nu corigent ci repetent ani de zile la rând datorită incompetenţei "spartanilor care muncesc pe rupte" la primăriea Caracal.
Din 2008 de când tov. Gh. Anghel a fost reales primar al municipiului, primăria Caracal a accesat (dacă vă vine să credeţi) zero fonduri europene, fiind pe ultimul loc din Oltenia la elaborare şi accesare de proiecte, înaintea noastră fiind comune şi sate aproape dispărute de pe harta judeţului care totuşi au prins milioanele de euro de la Uniunea Europeană.
Ultimul fond accesat de către primăria Caracal a fost în anul 2008, înaintea alegerilor locale având ca scop REABILITAREA ŞI MODERNIZAREA STAŢIEI DE EPURARE A APELOR UZATE DIN MUNICIPIUL CARACAL, JUDEŢUL OLT, proiect PHARE în valoare de 808.405 euro, din care s-au investit doar 20 % din aceşti bani, restul mergând direct în buzunarele "smecherilor de Caracal" care s-au ocupat de executare.

DE CE NU VREA TOV. GHEORGHE ANGHEL SĂ ACCESEZE FONDURI EUROPENE?
Pentru ca în momentul de faţă nu se mai pot fura atât de uşor ca înainte. Pentru a duce la bun sfârşit un proiect european fiecare banut cheltuit la execuţia unei lucrări este foarte bine gestionat şi contabilizat iar apoi decontat, dar pană a ajunge la aceşti paşi ne trebuie înainte oameni competenţi, buni profesionişti vorbitori de limbi străine şi in acelaşi timp INCORUPTIBILI, aşa că noi caracalenii ne mulţumim şi cu rudele tov. prim. Gh. Anghel aduse de pe la Sprâncenata care lucrează în primărie, adevăraţi spartani, cunoscători a cel puţin şapte limbi străine şi buni profesionişti în elaborarea proiectelor europene SF-istice de pe Facebook.

CARACALENI ! 
OARE NE MERITĂM SOARTA ?!?




miercuri, 8 iunie 2011

UN "GĂOZAR" ACUZĂ ...

Nu de foarte mult timp, pe blogul meu, circulă diferite mesaje si comentarii de informare a apariţiei unui blog cu tentă politică al cărui administrator este nimeni altul decât fostul reporter al ziarului Realitatea Oltului, Sturzu Ciprian, un adevărat reporter făcut la apelul bocancilor de către naşa lui Mihaela Bobaru, campioană naţională la pupincurism cu politicienii travestiţi.
 Scopul blogului este unul simplu : Propagandă electorală ieftină şi mincinoasă pentru Organizaţia PNL Caracal şi pentru traseiştii resemnaţi politic şi mai ales pentru cei care îl "sponsorizează" cu "lovele" fără număr, Şerban Cernat şeful lui pe linie de paritd şi  Tovarăşul Prim Gheorghe Anghel care în ultimul timp este tare neastâmpărat, probabil din cauza pasului care urmează să-l facă în viaţă pe plan sentimental ... 

 ...în fine...


Aşa cum ştim cu toţii traseiştii resemnaţi politic au "zgârmănici" în fund, deci nu pot sta deloc în banca lor dacă nu ies să se facă puţintel de râs, mai ales în cazul "găozarulului" doctor în penibilitatea Octavian Popescu, managerul interimar al Spitalului Caracal (defapt şef la focarul de infecţie Caracal), care a devenit şi el foarte recalcitrant în ultima perioadă din cauza prefectului Moisiu pe care îl face cum îi vine la gură dând dovadă de limbaj academic de "bagabont" de pe maidan iar prefectul fiind în viziunea lui "doar o slugă şi un argat". 
Păi dacă Moisiu este o slugă şi un argat, dumneavoastră domnule "Găozar" doctor în penibilitate cum mai sunteţi? Poate ne spune Domnul Goe?!?
Domnule "găozar"doctor în penibilitate, aţi ieşit repede în presă să vorbiţi despre bunul mers al spitalului, despre achiziţionarea aparaturilor performante, despre marele buget al spitalului dar din păcate sunteţi acelaşi om cu caracter zero ca şi ceilalţi care şi-au vândut sufletul dracului pentru un ban şi atât.
De ce nu vorbiţi de şpaga pe care o luaţi de la firme care fac prestări spitalului?, de ce nu vorbiţi de şpaga care o cer doctorii pentru a se uita la bolnavi?, de ce nu vorbiţi de liftul policlinicii care încă rămâne blocat între etaje? de ce nu vorbiţi de bugetul spitalului care este aproape de zero?, de ce nu vorbiţi de şpaga pe care ia-ţi dat-o tovarăşului prim Gh. Anghel pentru a vă pune manager?, de ce nu vorbiţi de contractul semnat cu Casa de Asigurări pentru cele 1200 de internări când depfat minimum era de 1800 de bolnavi care vin să se interneze?
De ce nu spuneţi adevărul domnule doctor în penibilitate?


 ... defapt am uitat! ... este doar o propagandă electorală ieftină şi mincinoasă de manipulare în masă a noastra, a caracalenilor !!!



miercuri, 1 iunie 2011

IMPLICA-TE CARACALENE! NE-AM SĂTURAT DE CÂT NE-AU FURAT!



Site-ul www.smecheridecaracal.blogspot.com lansează campania "IMPLICĂ-TE CARACALENE", împotriva administraţiei publice locale îmbătrânită şi depăsită care nu îşi face datoria faţă de locuitorii acestui municipiu şi sfidând orice limita a bunului simţ.

Pentru că ne trataţi cu indiferenţă, NOI caracalenii vrem:

1. SĂ NU MAI DĂM ŞPAGĂ FUNCŢIONARILOR PUBLICI CARE NU-ŞI FAC DATORIA FAŢĂ DE NOI
2. SĂ NU MAI DĂM ŞPAGĂ DOCTORILOR DIN SPITAL PENTRU A NE ACORDA ATENŢIE
3. SĂ NU MAI DĂM ŞPAGĂ JUDECĂTORILOR ŞI PROCURORILOR INCOMPETENŢI
3. SĂ NU MAI AVEM UN SPITAL MURDAR, DEZORDONAT ŞI LIPSIT DE VIAŢĂ
4. SĂ NU MAI DĂM ŞPAGĂ PENTRU ACHIZIŢIONAREA UNUI APARTAMENT A.N.L
5. SĂ NU MAI VEDEM ŢĂRANII CUM IŞI VÂND LEGUMELE ŞI LACTATELE PE STRAZI
6. SĂ NU MAI FIM PROSTIŢI ŞI MINŢIŢI DE PRIMAR ŞI OAMENII LUI
7. SĂ NU MAI AVEM GROPI PE STRĂZI
8. CA POLIŢIA CARACALEANĂ SĂ-ŞI FACĂ DATORIA CU ADEVĂRAT FAŢĂ DE NOI
9. SĂ AVEM UN CONSILIU LOCAL COMPETENT ŞI CARE SĂ NE REPREZINTE
10. SĂ AVEM LOCURI DE MUNCĂ DECENTE ŞI BINE PLĂTITE
11. AJUTOARELE SOCIALE SĂ FIE ACORDATE PERSOANELOR CU ADEVĂRATE PROBLEME
12. VREM TRANSPARENŢĂ TOTALĂ ÎN ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ
13. SĂ NU MAI AVEM CÂINI FĂRĂ STĂPÂN PE STRĂZI

CARACALENE, dacă ai una din problemele de mai sus, site-ul www.smecheridecaracal.blogspot.com iţi stă la dispoziţie pentru aţi expune problema şi a o rezolva în acelaşi timp.

NU FI INDIFERENT!
IMPLICĂ-TE CARACALENE !



id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină