sâmbătă, 17 decembrie 2011

COMUNISTUL GH. ANGHEL A ÎNTRERUPT FURNIZAREA CĂLDURII ÎN CARACAL ...


Suntem la mijlocul lunii decembrie si incă nu avem caldura în apartamente!....
Zgribuliti de frig, cu două căciuli pe cap şi cu vreo trei, patru perechi de izmene sperăm să ieşim din această iarna care de abia a început.
Ce ştim sigur, este faptul că am avut doar trei zile căldură după care s-a sistat furnizarea acesteia din cauza datoriilor pe care Primăria Caracal condusă de comunistul Anghel le are către companiile care furnizează gaze.
Gigacaloria a crescut cu peste 37 % intr-un singur an, ea ajungând să coste peste 350 de lei pentru persoanele fizice iar pentru firme peste 400 de lei, dar nu acest lucru ar împiedica Primăria Caracal să ne dea căldură.
Cetăţenii Caracaleni trebuie să ştie că priorităţile comunistului Anghel nu sunt furnizarea de căldura, apă caldă, infrastructură etc. ci alegerile din 2012 care se apropie parcă mai repede ca niciodată.
Tovarăşul are un singur scop: BANI PENTRU ALEGERI.!!!!!!
Măsurile de austeritate pe care le aplică cetăţenilor nu sunt altceva decât furturi în masă din buzunarele caracalenilor care parcă sunt mai săraci ca niciodată, dar în schimb avem : Locuti de muncă CIUCIU, investitori străini CIUCIU, proiecte europene CIUCIU, infrastructură CIUCIU, caldură şi apă caldă CIUCIU.

PRIMĂRIA CARACAL ESTE ÎN FALIMENT !

Fraţilor!!!! DE CE ÎL MAI ŢINEM PRIMAR? PENTRU CE?
"Mai bine de atât nu putem trăi şi mai prost de atât nu putem trăi!"


Acest comunist nu are sentimente, nu are regrete şi nu-l interesează de situţia în care am ajuns noi caracalenii, este un mercenar politic şi un parazit al societăţii care se dă drept conducător al nostru uitând că noi l-am trimis pe scaunul de primar pentru a ne reprezenta nicidecum a ne fura.

Paranoia de care este cuprins acest comunist a înlăturat de lângă el toţi oamenii competenţi care puteau face ceva pentru acest oraş si se putea evita astfel colapsul în care Caracalul a căzut de mai bine de 10 ani. S-a înconjurat de oameni incapabili, pupincurişti şi care îşi văd doar interesul lor.

Promovează lângă el oameni care nu au avut curajul să iasă în faţa lumii şi să-şi exprime opinia cu privire la soarta cetăţenilor, cum este cazul Preşedintelui PNL Caracal, notarul Costin Şerban, un aghiotant al său sau braţul lung al comunistului. Cernat sau  ''păpuşa gonflabilă'' a lui Anghel, este angajatul mamei sale, el comanda, el execută. Cum poti promova un om ca acesta? Un om lipsit de iniţiativă şi carismă nu are spirit de lider, nu a coordonat în viaţa sa o echipă, nu a avut şi nu are subalterni. Acest Cernat a urmărit la fel ca şi tătucul lui, comunistul Gh. Anghel, FURTUL BANULUI PUBLIC prin contractele cu Primăria Caracal făcute prin notariatul mamei sale. 

Caracaleni, acesta este un cerc în care nu intră mulţi, un cerc care ne face să credem că ei sunt cei mai buni şi trebuie aleşi, un cerc în care nu intri dacă nu eşti corupt sau nu furi, un cerc care parcă de 25 de ani ne prosteşte, ne manipulează şi ne goleşte buzunarele pentru un singur scop: SĂ TRĂIASCĂ BINE DOAR EI ŞI FAMILIILE LOR iar pentru tot răul care ni-l fac sunt decoraţi cu ordine cavalereşti!

VĂ VINE SĂ CREDEŢI?

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină